Set bucatarie cu 4 produse, Cooking by Heinner Simona Pope, 2x Tava cozonac, Racleta aluat, Pensula silicon
99,00 RON (TVA inclus)
Descriere
Set 4 produse, Cooking by Heinner Simona Pope, 2x Tava cozonac, Racleta aluat, Pensula silicon
Specificatii:
- Tip produs: Set 4 produse bucatarie;
- De nelipsit din bucataria oricarui pasionat de bucatarie
- Continut set: 2 x Tava chec/cozonac, 1x Racleta gradata aluat, 1 x Pensula din silicon.
Specificatii tava chec/cozonac:
- Tip produs: Tava pentru chec/cozonac;
- Material: Otel carbon cu acoperire non-stick;
- Dimensiuni: 31x12x8 cm;
- Baza detasabila pentru o manevrare cat mai usoara;
- Se poate spala in masina de spalat vase;
- Temperatura maxima recomandata: 260°C.
Este perfecta pentru servirea prajiturii direct in ea, manerele ajutand la manevrarea usoara a tavii.
Specificatii Racleta gradata aluat:
- Este unealta potrivita atat pentru taierea, manevrarea si modelarea aluatului cat si pentru curatarea suprafetei de lucru, putand fi folosita usor si pe post de racleta;
- Material: Lama inox grosime 1.0 mm + maner antiaderent;
- Dimensiune produs: 16 x 12 cm.
Fiind gradata cu laser in sistem metric si imperial poti masura si portiona de fiecare data aceeasi cantitate de aluat dupa diverse retete sofisticate:
- cup = ceasca (pentru solide);
- fl oz = uncie fluida (pentru lichide);
- tb sp = lingura de masa 16 ml (pentru lichide/solide);
- ml = milimetri (pentru lichide).
Specificatii:
- Material: silicon de inalta calitate + lemn de fag;
- Nu absoarbe mirosuri sau lichide;
- Silicon rezistent la temperaturi intre -40 si 220 °C;
- Dimensiune pensula: 22 x 4.8 x 1.5 cm.
Simona Pope este o artista, ce si-a concentrat atentia pe latura estetica in cofetarie, iar pictura si desenul sunt doua pasiuni conexe ce o ajuta sa isi dezvolte constant imaginatia. O fire ambitioasa si perfectionista, ea a avut rezultate remarcabile in domeniul cofetariei intr-un timp foarte scurt, castigand doua medalii, argint si bronz, la Cupa Mondiala de Gastronomie din Luxemburg. De asemenea, a facut parte din juriul emisiunii Bake Off Romania. Perioada petrecuta in Franta pentru studii si practica a transformat-o pe Simona intr-un adevarat expert. Talentul ei se poate degusta prin intermediul produselor din cofetaria Alice cat si se poate invata in cadrul cursurilor sustinute la HORECA SCHOOL.
„Pentru mine cofetaria este o pasiune, un mod de a-mi exprima creativitatea si de a indulci oamenii. Cel mai mult imi place la cofetarie partea artistica. Este o meserie frumoasa, linistita, pe care o poti practica doar daca esti cu adevarat pasionat, pentru ca sunt multe reguli de invatat… e o chimie”, spune Simona Pope."
Fii istet si cumpara istet!